neděle 4. května 2014

Do minikina na čokoládu

Jeden sychravý podvečer jsme se s kamarádkou vydali navštívit Minikino kavárnu. Jak už název vypovídá, jedná se o minikino spojené s velmi příjemnou kavárničkou. A tak jsme neváhaly a vydali se na film skoro o hodinu dříve, abychom si stihli posedět a dát si něco teplého. V nápojovém lístku nám do oka padla horká čokoláda v několika příchutích. Já si nakonec dala čokoládu s mandlovou příchutí a šlehačkou. Netrpělivě jsem čekala, co dostanu a musím uznat, že jsem byla mile překvapena. V první řadě jsem ocenila domácí šlehačku, následně po ní, krásné mandlové aroma. A čokoláda celkově? Vynikající! Její konzistence totiž nepřipomínala puding a ani nebyla tekutá jako voda. Byla prostě tak akorát hustá, odpovídala přesně mojí představě o horké čokoládě.
Po čokoládě jsme si ještě objednali džus s vodou a ledem, který v nápojovém lístku najdete pod názvem bazén. S „bazénem“ jsme už zamířili do sálu a vychutnávali si film.

Pro ty co nemají rádi čokoládu v Minikině najdete taky množství koktejlů, kávy, můžete si k tomu objednat nějaký dortík či výborné paniny. A to nejlepší na tomhle místě je asi to, že si všechno můžete vzít pěkně k filmu a doslova si vychutnat filmový zážitek. 


Žádné komentáře:

Okomentovat